Kesäkartanon mestarikurssi lapsille ja nuorille 4.6. – 8.6.2018

Yli 12-vuotiaiden kuvataidekurssi 195€ sisältäen alv 24%

Tarunhohtoisen Kotojärven rannalla kohoaa 1892 rakennettu Kotojärven kartano. Historiallinen ympäristö tarjoaa inspiraatiota ja kohteita nuorille taiteen tekijöille. Haluatko kehittää omaa käden jälkeä monipuolisesti mestarikurssilla? Taidekurssia ohjaa pedagogisesti ansioitunut opettaja ja kuvataiteilija Tero Annanolli.

Mestarikurssilla opetellaan luonnoskirjan käyttöä, viivan muotoja ja värien sekoittamista. Kesäkurssin aiheet löytyvät kartanonympäristöstä. Tekniikkana käytetään piirustus- ja vesiohenteisiavärejä. Päätteeksi ripustamme Mestarit-näyttelyn kartanon aittaan ja pidämme avajaiset!

Kurssille otetaan oppilaita ilmoittautumisjärjestyksessä, joten huomioithan että kurssipaikka on saatu vasta silloin kun olet saanut asiasta varmistuksen sähköpostitse tai puhelimitse. Lähetämme kesäkurssille ilmoittautuneille kurssikirjeen.

Kurssipaikan peruuttaminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua, muuten veloitamme puolet kurssista. Hinnat sisältävät opetuksen, kaikki kurssilla käytettävät materiaalit. Kurssilaisille on neuvoteltu edullinen buffet-lounas kartanon ravintolaan 35€ (ma-pe)

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: Art Annanolli Oy, tannanolli@gmail.com, puhelin 044-3021246

Kotojärven tila & tapahtuma, Käyntiosoite: Kotojärventie, 07150 Laukkoski, www.kotojarventila.fi