Upea taidekurssi Sorrentossa pääsiäisenä 9.-14.4.2020

Sorrenton valo ja viivan viemää – taidekurssi

Lähde upealle pääsiäismatkalle kesäiselle Amalfin rannikolle Italiaan kokemaan kevään värit ja valo. Kuvataiteilija Tero Annanolli kutsuu sinut piirustus- ja maalauskurssille Italian Sorrentoon.

Elämyksellinen taidekurssi on suunniteltu siten, että saat ohjausta niin yksilöllisesti kuin yhteisesti ryhmässä. Päivien aikana saat piirtää ja maalata eri tekniikoin Sorrenton puutarhoja, huikeita merinäkymiä sekä kokea unohtumattoman Caprin. Taidekurssin tunnelmat tiivistyvät pop up -näyttelyyn hotelli Villa Mariassa. Teron opetuksessa saat lisää rohkeutta ja työkaluja henkilökohtaisen maalaustyylin ja ilmaisutavan kehittämiseen. Löydät uudenlaista vauhtia viivaan ja siveltimen käyttöön. Taidekurssin kannustavassa ilmapiirissä voit rentoutuen syventyä tutkimaan omaa luovuutta.

Lue lisää täältä: https://www.kontiki.fi/matkat/taidekurssimatka-sorrentoon/