Hämärän rajamailla taidekurssi 18.-19.1.2020

Tule kokemaan luonnon hämäryys, värin vahva intensiivisyys ja yhdessä tekemisen riemu kuvataiteilija Tero Annanollin vetämällä maalauskurssilla.
”Kiitos kurssista, se oli erittäin mielenkiintoinen ja innostava! Pitkän tauon jälkeen tunsin, että löysin jotain luovaa innostavaa, uutta.” -kurssilaisen palaute
Viikonloppu sopii sinulle, joka olet miettinyt jotain seuraavaa:
  • Haluaisin uutta inspiraatiota maalaamiseen ja kokemuksen yhteisöllisestä asetelmamaalauksesta
  • En tiedä, miten lähtisin aloittamaan maalaamista
  • Minulla on epävarmuutta siitä, miten värejä pitäisi sekoittaa
  • En uskalla lähteä kurssille, koska muiden seurassa maalaaminen jännittää.
  • Haluaisin rentoutua maalaten ja löytää omaa luovuuttani

Kurssi on suunniteltu siten, että saat ohjausta niin yksilöllisesti kuin yhteisesti ryhmässä. Päivien aikana saat maalata ja piirtää värikkäitä kasviksia sekä imeä luonnon omaa värivoimaa. Ravintola Tilan ja Sipoonkorven maalaismaisema rauhoittaa ja antaa mahdollisuuden keskittyä. Kurssin kannustavassa ilmapiirissä voit rentoutua ja syventyä tutkimaan omaa luovuutta.

Teron opetuksessa saat lisää rohkeutta ja työkaluja henkilökohtaisen maalaustyylin ja ilmaisutavan kehittämiseen. Löydät uudenlaista vauhtia viivaan ja siveltimen käyttöön. Terolla on 15 vuoden mittainen taidepedagogin kokemus Pekka Halosen Akatemiasta  ja erilaisten pienryhmien vetämisestä. Hän on hakenut vaikutteita omaan taiteelliseen työskentelyyn mm. Italiasta, Ranskasta ja Indonesiasta. Lisäksi hän on erikoistunut erilaisten materiaalien käsittelyyn sekä vanhojen mestareiden tekniikoihin ja kuvaamisen tapoihin.
Tarvitset mukaasi seuraavat tarvikkeet:
  • taustalevyn
  • akvarellipaperia
  • värillistä tussia, akryyliä, akvarellia
  • erilaisia piirtimiä (valmistetaan kurssilla)

Halutessasi voit ostaa materiaalipaketin 20 € hintaan.

Taidekurssin hinta on 160 €/hlö, joka sisältää 10 h opetusta ja Ravintola Tilan kokouspaketin (kupin kuumaa, lounaan, iltapäiväkahvin ja kahvileivän). Kurssipäivät alkavat klo 10 ja päättyvät klo 16 ravintola Tilassa: Knutersintie 262, 04130 Sipoo.

Kysy lisää ja ilmoittaudu: 

Tero Annanolli, puh. 0443021246 tai tannanolli@gmail.com

lmoittautumislomakkeeseen TÄSTÄ