Kuvataidekurssit

”Maalaamiseen liittyy yllättävän paljon kokkaamista: keittämistä ja kemiaa”, toteaa Tero.

Haluatko kehittää taiteellista ilmaisuasi värien sekoittamisessa ja väri-ilmaisussa? Onko sinulla tiedossa porukka, joka olisi innostunut viivan voimasta? Annan yksityisopetusta ja järjestän pienryhmä muotoista opetusta eri teemoista ja tekniikoista. Tule yksin tai kokoa pienryhmä (6-7 osallistujaa) kurssille, joka räätälöidään tarpeisiin ja aikatauluihin sopivaksi. Yhden kurssin laajuus on 20 oppituntia. Yleensä opetus tapahtuu klo 16 jälkeen tai viikonloppuisin. Järjestän tarvittaessa pidemmälle ehtineille myös pitkäkestoisia kursseja välitehtävineen.

Peruskurssin hinta on 350€ / henkilö sisältäen kahvin sekä pientä purtavaa. Kurssit järjestetään idyllisessä, keltaisessa kivitalossa Vartiokylässä Helsingissä, Linnanherrankuja 4, (Valkoisen Ristin talo)

Järjestän myös ulkomaille suuntautuvia kuvataidematkoja. Matkoilla tutustutaan taiteeseen sekä piirretään ja maalataan opastuksellani. Jos olet kiinnostunut matkasta, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Kurssitarjotin

Lämpimästi tervetuloa kokemaan syksyn värit ja luonnon voimasta
ammentaen kuvataiteilija Tero Annanollin vetämälle piirrustus- ja maalauskurssille.

Viikonloppu sopii sinulle, joka olet miettinyt jotakin seuraavista:

 • Haluaisin uutta inspiraatiota maalaamiseen, mutta tuntuu, että poljen paikallani tai toistan itseäni.
 • Olen maalannut kauan aikaa sitten. En tiedä, pysyykö sivellin enää kädessäni.
 • En edes tiedä, miten lähtisin aloittamaan maalaamista.
 • En voi osallistua kurssille, kun en osaa edes piirtää.
 • En uskalla lähteä kurssille, koska muiden seurassa piirtäminen jännittää.
 • Haluaisin rentoutta omaan maalaamiseen ja luovuuteeni.
 • Haluaisin löytää syyslomaviikolle lapseni tai ystäväni kanssa yhteistä, mukavaa tekemistä.

Kurssi on suunniteltu siten, että saat ohjausta niin yksilöllisesti kuin yhteisesti ryhmässä. Päivien aikana saat piirtää ja maalata Ravintola Tilan maalaismaisemaa, pihapiirin ruskametsää, kanoja ja lampaita eri tekniikoin. Teron opetuksessa saat lisää rohkeutta ja työkaluja henkilökohtaisen maalaustyylin ja ilmaisutavan kehittämiseen. Löydät uudenlaista vauhtia viivaan ja siveltimen käyttöön. Kurssin kannustavassa ilmapiirissä voit rentoutua ja syventyä tutkimaan omaa luovuutta.

Kiitos kurssista, se oli erittäin mielenkiintoinen ja innostava! Pitkän tauon jälkeen tunsin, että löysin jotain luovaa innostavaa, uutta. -kurssista sanottua

Tero Annanollilla on pitkä taidepedagogin kokemus Pekka Halosen Akatemiasta (15 vuotta) ja erilaisten pienryhmien vetämisestä. Hän on hakenut vaikutteita omaan taiteelliseen työskentelyyn mm. Italiasta, Ranskasta ja Indonesiasta. Lisäksi hän on erikoistunut erilaisten materiaalien käsittelyyn sekä vanhojen mestareiden tekniikoihin ja kuvaamisen tapoihin. Lue lisää: www.annanolli.com

Tarvitset mukaasi seuraavat tarvikkeet:

 • taustalevyn
 • akvarellipaperia
 • värillistä tussia, akryyliä, akvarellia
 • erilaisia piirtimiä (valmistetaan kurssilla)

Kurssipäivät alkavat klo 10 ja päättyvät klo 16.

Kurssipaikkana toimii ravintola Tila, Knutersintie 262, 04130 Sipoo.

Taidekurssin hinta on 80 €/hlö. Jos haluat voit osallistua pelkästään lauantaipäivään, 40 €/hlö.

Lisäksi tulee Ravintola Tilan kokouspaketti, jonka hinta on 30 €/pvä (sis.herkullisen aamusmoothien, lounaan, iltapäiväkahvin ja kahvileivän, hedelmät kokoustilassa sekä kahvin ja teen + tilavuokran).

Ilmoittaudu

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa kurssia?

Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan se yhdessä.