Kuvataidekurssit

”Maalaamiseen liittyy yllättävän paljon kokkaamista: keittämistä ja kemiaa”, toteaa Tero.

Kurssitarjotin

Maalauskurssilla tutustutaan impressionistien väriajatteluun ja sommitteluun. Millaisia aiheita tai kohteita ranskalaiset impressionistit valitsivat? Inspiroiva kurssi sopii perusteet osaavalle, väristä ja maalaamisesta innostuneelle. Kurssilla työskennellään sekatekniikalla, akryyliväreillä paperipohjalle.

Opetuspaikka on Artborgissa. Opetusta on kahdeksan tuntia (pe 6.3. klo 18-21 ja la 7.3. klo 10-15).
Hinta 95 €.

Lisätietoa Terolta.
Ilmoittautuminen 28.2.2020 mennessä

Sorrenton valo ja viivan viemää – taidekurssi

Lähde upealle pääsiäismatkalle kesäiselle Amalfin rannikolle Italiaan kokemaan kevään värit ja valo. Kuvataiteilija Tero Annanolli kutsuu sinut piirustus- ja maalauskurssille Italian Sorrentoon.

Elämyksellinen taidekurssi on suunniteltu siten, että saat ohjausta niin yksilöllisesti kuin yhteisesti ryhmässä. Päivien aikana saat piirtää ja maalata eri tekniikoin Sorrenton puutarhoja, huikeita merinäkymiä sekä kokea unohtumattoman Caprin. Taidekurssin tunnelmat tiivistyvät pop up -näyttelyyn hotelli Villa Mariassa. Teron opetuksessa saat lisää rohkeutta ja työkaluja henkilökohtaisen maalaustyylin ja ilmaisutavan kehittämiseen. Löydät uudenlaista vauhtia viivaan ja siveltimen käyttöön. Taidekurssin kannustavassa ilmapiirissä voit rentoutuen syventyä tutkimaan omaa luovuutta.

Lue lisääTero esittelee taidekurssia

Haluatko kehittää taiteellista ilmaisuasi värien sekoittamisessa ja väri-ilmaisussa? Onko sinulla tiedossa porukka, joka olisi innostunut viivan voimasta? Annan yksityisopetusta ja järjestän pienryhmä muotoista opetusta eri teemoista ja tekniikoista. Tule yksin tai kokoa pienryhmä (6-7 osallistujaa) kurssille, joka räätälöidään tarpeisiin ja aikatauluihin sopivaksi. Yhden kurssin laajuus on 20 oppituntia. Yleensä opetus tapahtuu klo 16 jälkeen tai viikonloppuisin. Järjestän tarvittaessa pidemmälle ehtineille myös pitkäkestoisia kursseja välitehtävineen.

Peruskurssin hinta on 350€ / henkilö sisältäen kahvin sekä pientä purtavaa. Kurssit järjestetään idyllisessä, keltaisessa kivitalossa Vartiokylässä Helsingissä, Linnanherrankuja 4, (Valkoisen Ristin talo)

Järjestän myös ulkomaille suuntautuvia kuvataidematkoja. Matkoilla tutustutaan taiteeseen sekä piirretään ja maalataan opastuksellani. Jos olet kiinnostunut matkasta, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa kurssia?

Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan se yhdessä.