Taide kehittämismenetelmänä

”Taiteesta käyttövoimaa!”

Oletko kyllästynyt tavanomaiseen kehittämiseen ja kaipaat lisäinspiraatiota työhön, yhteistyöhön tai vuorovaikutukseen? Taidetyöskentelyn luodaan uusia yhteyksiä ja havaintoja usein abstraktien asioiden välille värin, käden liikkeen ja sanattoman vuorovaikutuksen avulla.


Luovuuspaja – yhdistää ajatuksia ja luo merkityksiä

Luovuuspaja on Annanollin taiteilijatyön käytännön kokemusten pohjalta ideoitu taidelähtöinen kehittämismenetelmä. Luovuuspajassa hyödynnetään huippukokemuksia, jotka syntyvät arjessa ja luovat siten tekemisestä varmaa, pysäyttämätöntä ja tuloksellista.

Lue lisää

Yritysjohdon taidekurssit

Tarvitsetko työskentelyyn uutta, luovaa toisintekemistä ja -näkemistä? Kaipaatko uusia ja raikkaita onnistumisen elämyksiä? Rakennamme johtoryhmäsi tarpeisiin räätälöidyn elämyksen taidekurssin merkeissä!

Lue lisää

Sopimustaiteilija & Taiteilijakehittäjä

Sopimustaiteilijana yhdistän rohkeasti asiakkaan yrityksen sisäiseen maailmaan. Näin esimerkiksi asiakasstrategia toteutuu ja todellinen asiakas tulee lähemmäksi yritystä. Yritys, joka ylittää toimialojen perinteisiä rajoja ja uskaltaa miettiä liiketoimintansa uudelleen, löytää uusia kasvun mahdollisuuksia. Työelämässä on tarvetta kuvallisille menetelmille. Leikkisyys ja lapsenomainen tapa työskennellä asettaa osallistujan suojaamattomaksi, avoimeksi uudelle.