ELÄVÄNMALLIN ILTA I (kaksi iltaa) alaston malli 21.-22.10.2021

Elävänmallin piirtämisessä pyritään jäljentämään ihmisvartalon asento, painon jakautuminen, anatomia ja mahdollinen liike havaintoinformaation perusteella. Elävän mallin piirtämisellä on taiteessa pitkät perinteet. Se tarjoaa elinikäistä harjoitusta ja mielenkiintoa niin ammattilaisille kuin harrastelijoillekin.

Pääset tutustumaan taitavan opettajan ohjauksessa mallipiirustuksen traditioon ja ihmisen mittasuhteisiin erilaisten piirtimien avulla. Elävänmallin piirustusillassa piirretään sekä nopeita croquis-piirustuksia, joissa asentojen ajallinen kesto on yleensä neljän ja kuuden minuutin välillä kestäen yhteensä 20 minuuttia (väleissä on 10 min tauko), että pitempiä asentoja elävästä mallista. Piirustustekniikkana käytetään hiiltä, lyijykynää tai tussia. Työskentely tapahtuu luonnoskirjaan tai halutessa piirustuspaperille.

Tällä kurssilla opit ihmisen mittasuhteet sekä viivan ja varjostuksen käytön ihmisen piirtämisessä. Kurssi sopii aloittelijalle ja pidemmälle ehtineelle. Mukaan tarvitset hiiltä, säämiskä, hiilikumin, lyijykynät ja tussikyniä, luonnospaperia ja ison luonnoskirjan.

Elävänmallin piirustus järjestetään Artborg 35:ssä Sipoossa.

Hinta: 140€ sisältää alv. /6tuntia/ sisältää mallin korvaukset

21.10. klo 17-20

22.10. klo 17-20

Ilmoittaudu viimeistään 12.10!

Ilmoittaudu

Yhteystiedot

Tero Annanolli
tannanolli(at)gmail.com+358 44 3021 246