Kuvantekijän Kritiikki-ilta 2023

Puuttuuko taideteoksesta jotakin, jota et itse löydä tai huomaa?

Oletpa sitten aloittelija tai jo pidemmälle ehtinyt kuvantekijä, joka kaipaa uusia välineitä ja keinoja kuvan rakentamiseen. Tule hakemaan ”kättä pidempää”, kannustavaa ja rakentavaa palautetta töistäsi. Teoksen tekniikka voi olla esim. maalaus, piirustus tai sekatekniikka. Teos voi olla valmis tai keskeneräinen. Kritiikki-illoissa saat vinkkejä, miten teet teoksestasi tulee valmis, miten viimeistelet ja saatat sen näyttelykuntoon. Live-tapaamisessa näet muiden teoksia ja saat sitä oppia myös itsellesi.

Taidepedagogina ja lukuisten näyttelyjen jyryttäjänä olen pannut merkille seuraavat kolme asiaa:
1. Kannustava keskustelu auttaa sinua eteenpäin ja rohkaisee kokeilemaan uutta.
2. Haastavimmat kohdat kuvan tekemisessä ovat, miten aloittaa maalaus tai piirustus.
3. Miten viimeistellä teos näyttelykuntoon.

Kritiikki-illasta saat konkreettiset välineet, miten kehittää omaa kuvan tekemistä. Etäkurssille voit osallistua, vaikka Utsjoelta tai Aurinkorannikolta. Yhteisessä Live-tapaamisessa näet muiden teokset ja kuulet vinkit teoksen viimeistelyyn.

Kritiikki-illat (3 kertaa) toteutetaan lähtökohtaisesti Zoom:lla niin maanantaisin kuin keskiviikkoisin 1.2.-30.4.2023 klo 18–20.00. Ilmoittaudu joko maanantain tai keskiviikon ryhmään. Opetuspäivät sovitaan ryhmän kanssa erikseen. Voit esitellä 1–2 teosta kerrallaan. Live-tapaaminen järjestetään Sipoossa erikseen sovittuna ajankohtana ja striimataan etäosallistujille.

Koulutuksen hinta 99 €, (sis alv. 24%)

Ilmoittaudu viimeistään 30.1. mennessä!

Ilmoittaudu

Yhteystiedot

Tero Annanolli
tannanolli(at)gmail.com+358 44 3021 246