Art Annanolli Akatemia®

Art Annanolli Akatemia® tarjoaa Elämyksellisiä taidekursseja® niin konkareille kuin aloittelijoille. Opetus pohjautuu Teron vahvaan taiteelliseen, pedagogiseen ja taidehistorian tuntemukseen sekä luovaan otteeseen tehdä asioita uudella tavalla. Tero haluaa jakaa inspiroivia, vanhojen mestareiden tekniikoita. Opetukseen liittyvä kaksisuuntainen vuorovaikutussuhde antaa mahdollisuuden niin oppilaalle kuin opettajalle ihmetellä yhdessä uutta.

Teron opetus perustuu keskusteluun ja konkreettisiin esimerkkeihin: hän voi näyttää värien sekoittamista, viivan vetämistä tai kynän teroittamista. Hän uskoo, että moniaistinen kokemus ja käsillä tekeminen auttaa uuden oppimisessa, joka alkaa aina perusteista – oikotietä onneen ei ole. On tärkeää ymmärtää, miksi tehdään asioita tietyssä järjestyksessä tai tietyllä tekniikalla. Teron oppimiskäsitys on konstruktiivinen, kannustava ja oppijaa uusin onnistumisiin kannustava. Tervetuloa taidekurssille!

Yhteystiedot

Ajankohtaiset taidekurssit


Art Annanolli Akatemia:
Kukat ja akryylivärit 2.-4.8
Symposium Master Class Demos and Workshops watercolo 10.-13.8.
https://www.ecwstre2024.com
Värin & Viivan taituriksi 2.9. -24.9.

ilmoittaudu
No. 1
Kotimaan kurssit
No. 1
Pienryhmäopetus
Kokoa oma pienryhmä (7-12 osallistujaa), jolle Tero rakentaa tarpeita ja toiveita vastaavan sisällön ja aikataulun.
No. 2
Harkitsetko yksityisopetusta?

Tero antaa myös yksityistunteja ja yksilöllistä ohjausta omaan aikatauluusi sopivalla tavalla.
Tero antaa myös yksityistunteja. Toinen vaihtoehto on koota oma pienryhmä (7-12 osallistujaa), jolle rakennetaan tarpeita ja toiveita vastaava sisältö.
Ulkomaan kurssit

Kokemuksia

taidekurssi
Timo Lievonen

”Hyvä ulosanti, kyky tuoda tärkeitä puolia myös taiteen sisällöstä. hyviä omia kokemuksia. Parasta oli teoreettisen taustan yhdistäminen opetukseen. Kiitos vaan. Tehdessä oppii!”

taidekurssi
Kirsi Jukkala-Partio

”Uusi tulokulma jo pidempään maalanneelle. Innovatiivinen, positiivinen, hyvä pedagoginen ote."

taidekurssi
Hanna Aaltonen-Rikberg

”Todella mukava yllätys koko kurssi kokonaisuudesssaan! Oikein sopiva jopa täysin osaamattomille oppilaille."

Taidekurssi
Antti Aaltonen

”Erittäin miellyttävä kertova esitystyyli. Rauhallinen miellyttävä ilmapiiri, selväkielinen esitys. Aika lensi siivillä”